Η συγγραφέας και εικονογράφος Λήδα Βαρβαρούση στο Δημοτικό σχολείο Χανδρινού.

Η Λήδα Βαρβαρούση εργάζεται από το 1985 εικονογράφος και καλλιτεχνική διευθύντρια για μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες. Από το 1993 έχει δικό της δημιουργικό γραφείο και εικονογραφεί παιδικά βιβλία. Την κάλεσαν οι δασκάλες του Δημοτικού Χανδρινού, αυτή αποδέχθηκε την πρόσκληση και εμείς καλύψαμε τα οδοιπορικά. Στα παιδιά παρουσιάστηκε το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο της “Mια παρέα με […]

Παράσταση Καραγκιόζη Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 με τον Τάσο Τσώνη

Ο ταλαντούχος νεαρός Τάσος Τσώνης διασκέδασε για μία ακόμη φορά μικρούς και μεγάλους στην παράστασή του, στην πλατεία του χωριού, που διοργάνωσε ο Χανδριναϊκός Π.Σ.

Καθαρισμός – Συντήρηση πλατείας Παλαιάς Βρύσης Πλατανίων

Τα μέλη του πολιτιστικού μας συλλόγου «Ο Μαντάς» με προσωπικά έξοδα και εργασία εξωράισαν τον χώρο της Παλαιάς Βρύσης στα Πλατάνια.

Συντήρηση – Καθαρισμός πλατείας Πισωβρύσης

Τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου «Ο Μαντάς» με προσωπικά έξοδα και εργασία καθάρισαν και έβαψαν το «νυφοπάζαρο» των παιδικών μας χρόνων.

Καθαρισμός – Συντήρηση κεντρικής πλατείας Χανδρινού

Τα μέλη του πολιτιστικού μας συλλόγου προέβησαν με προσωπικά έξοδα και εργασία στον καθαρισμό της κεντρικής μας πλατείας,